Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lahinguala Tallinnas-Männikul

3 posters

:: Klubi :: Sündmused

Go down

Lahinguala Tallinnas-Männikul Empty Lahinguala Tallinnas-Männikul

Postitamine  upWiira Püh Juul 10, 2011 11:40 pm

Olen siin uus, aga kas teil ei ole järsku mõttes Tallinna külastada?Männikul on vanad tanki ja jalaväe treeningväljakud kus treenitakse aga peetakse ka taolisi sõjamänge.Väga hea maastik, vabalt võib kaevata kui ka leida juba kaevatud kaevikuid.Lasketiir on kah kus sõjavägi tulistab Õnnelik

Ala on tohutu mitu ruutkilomeetrit, niiet manööverdusruumist ja flankimises ruumist puudus ei jää.Kui huvitatud võin pilte ka võtta, aga praegu olen Pärnus niiet nendega läheb aega.

upWiira
Kapral

Postituste arv : 21
Liitumis kuupäev : 09/07/2011

Tagasi üles Go down

Lahinguala Tallinnas-Männikul Empty Re: Lahinguala Tallinnas-Männikul

Postitamine  militarydude94 Teis Juul 12, 2011 4:05 am

Ma arvan, et männiku alaga on kõik tutvust teinud ning seal ongi pmst. lage ala paari künka ja hoonega. Haapsalu teebki huvitavaks just sealne linnak ja suured mitmekorruselised hooned!
militarydude94
militarydude94
Nooremveebel

Postituste arv : 168
Liitumis kuupäev : 22/10/2009
Vanus : 30

https://www.youtube.com/user/softbreeze941

Tagasi üles Go down

Postitamine  upWiira Teis Juul 12, 2011 7:27 am

Ma vaidleks vastu, ma olen paaril korral männikul ringi sõitnud.. seal oleks ideaalne kaevata punker Outpostiks metsas, samuti on seal kohati juba kaevatud punkreid ja varjendeid.Leidsin ka paar linnaku taolist ala kus on varemed, ideaalne base capture koht. Koht on suur ja lai kes teab mis seal veel peidus.

Muidu ootan huviga Haapsallu tulekut Naeratus

btw, me sõpradega mõtlesime kas ööseks saab kuskil jääda? Võtame telgi(d) kaasa, lihtsalt vaja kohta kus need üles panna.

upWiira
Kapral

Postituste arv : 21
Liitumis kuupäev : 09/07/2011

Tagasi üles Go down

Lahinguala Tallinnas-Männikul Empty RE: Lahinguala Tallinnas-Männikul

Postitamine  ColonelCrazy Nelj Aug 11, 2011 5:20 am

Ma arvan, et võiks teha kah kuskil Tallinna lähedal teha ühe lahingu , sest ma ei saa käia eriti Haapsalus. Keilas on palju head maastikku kus mängida saab kah männikuid ja palju metsa. Ja on üks vana niiditehas keila äkki saab seal midagi korraldada
ColonelCrazy
ColonelCrazy
Reamees

Postituste arv : 5
Liitumis kuupäev : 11/08/2011
Vanus : 26

Tagasi üles Go down

Postitamine  militarydude94 Teis Aug 16, 2011 6:57 pm

Männikut kirjeldasid sa väga õigesti aga kui oled seal juba paarkümmend korda ja rohkemgi käinud, siis kisub igavaks Naerunägu Huvitavad kohad on muidugi männiku karjäärid kuid sealsed vahemaad on meeletud.
Haapsalus linnak ei ole Männiku omaga sarnanegi. Männikul on mõned majad, lagunenud ja peamiselt ühekorruselised. Haapsalus on kuni kolmekorruselised majad, saab joosta ka katustel ning majad on väga tihedalt koos.
militarydude94
militarydude94
Nooremveebel

Postituste arv : 168
Liitumis kuupäev : 22/10/2009
Vanus : 30

https://www.youtube.com/user/softbreeze941

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down