Lahinguala Tallinnas-Männikul
3 posters
Lahinguala Tallinnas-Männikul
Olen siin uus, aga kas teil ei ole järsku mõttes Tallinna külastada?Männikul on vanad tanki ja jalaväe treeningväljakud kus treenitakse aga peetakse ka taolisi sõjamänge.Väga hea maastik, vabalt võib kaevata kui ka leida juba kaevatud kaevikuid.Lasketiir on kah kus sõjavägi tulistab
Ala on tohutu mitu ruutkilomeetrit, niiet manööverdusruumist ja flankimises ruumist puudus ei jää.Kui huvitatud võin pilte ka võtta, aga praegu olen Pärnus niiet nendega läheb aega.
Ala on tohutu mitu ruutkilomeetrit, niiet manööverdusruumist ja flankimises ruumist puudus ei jää.Kui huvitatud võin pilte ka võtta, aga praegu olen Pärnus niiet nendega läheb aega.
upWiira- Kapral
- Postituste arv : 21
Liitumis kuupäev : 09/07/2011
Re: Lahinguala Tallinnas-Männikul
Ma arvan, et männiku alaga on kõik tutvust teinud ning seal ongi pmst. lage ala paari künka ja hoonega. Haapsalu teebki huvitavaks just sealne linnak ja suured mitmekorruselised hooned!
Ma vaidleks vastu, ma olen paaril korral männikul ringi sõitnud.. seal oleks ideaalne kaevata punker Outpostiks metsas, samuti on seal kohati juba kaevatud punkreid ja varjendeid.Leidsin ka paar linnaku taolist ala kus on varemed, ideaalne base capture koht. Koht on suur ja lai kes teab mis seal veel peidus.
Muidu ootan huviga Haapsallu tulekut
btw, me sõpradega mõtlesime kas ööseks saab kuskil jääda? Võtame telgi(d) kaasa, lihtsalt vaja kohta kus need üles panna.
Muidu ootan huviga Haapsallu tulekut
btw, me sõpradega mõtlesime kas ööseks saab kuskil jääda? Võtame telgi(d) kaasa, lihtsalt vaja kohta kus need üles panna.
upWiira- Kapral
- Postituste arv : 21
Liitumis kuupäev : 09/07/2011
RE: Lahinguala Tallinnas-Männikul
Ma arvan, et võiks teha kah kuskil Tallinna lähedal teha ühe lahingu , sest ma ei saa käia eriti Haapsalus. Keilas on palju head maastikku kus mängida saab kah männikuid ja palju metsa. Ja on üks vana niiditehas keila äkki saab seal midagi korraldada
ColonelCrazy- Reamees
- Postituste arv : 5
Liitumis kuupäev : 11/08/2011
Vanus : 26
Männikut kirjeldasid sa väga õigesti aga kui oled seal juba paarkümmend korda ja rohkemgi käinud, siis kisub igavaks Huvitavad kohad on muidugi männiku karjäärid kuid sealsed vahemaad on meeletud.
Haapsalus linnak ei ole Männiku omaga sarnanegi. Männikul on mõned majad, lagunenud ja peamiselt ühekorruselised. Haapsalus on kuni kolmekorruselised majad, saab joosta ka katustel ning majad on väga tihedalt koos.
Haapsalus linnak ei ole Männiku omaga sarnanegi. Männikul on mõned majad, lagunenud ja peamiselt ühekorruselised. Haapsalus on kuni kolmekorruselised majad, saab joosta ka katustel ning majad on väga tihedalt koos.