Varustus (vaata enne lahinguid uuesti üle)
+2
The One
Admin
6 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Varustus (vaata enne lahinguid uuesti üle)
Et mida siis kaasa võtta lahingutele?
Kõik alljärgnevas listis pole kohustuslik, kuid siiski sinu enese tervise ja heaolu huvides soovitame võtta kaasa kõik mis all nimetatud. Kindlasti tutvu enne ka reeglite ja tingimustega.
1) Kaitseprillid või võrkmask
2) Relv ja kuulid
3) Söök ja jook
4) Kaitsevärvuses riietus
5) Kaitsmed mida pead vajalikuks
6) Esmaabitarbed (plaastrid, puhastusvahendid jne.)
7) Nägu kaitsev suusamask
8) Saapad
9) Müts või kiiver
10) Kindad
11) Köied ja nöörid
12) Taskulamp
13) Täislaetud aku
14) Rakmed, taktikalised vestid, kabuurid
15) HEA TUJU!
Kui sul on midagi lisada siis postita julgelt!
Kõik alljärgnevas listis pole kohustuslik, kuid siiski sinu enese tervise ja heaolu huvides soovitame võtta kaasa kõik mis all nimetatud. Kindlasti tutvu enne ka reeglite ja tingimustega.
1) Kaitseprillid või võrkmask
2) Relv ja kuulid
3) Söök ja jook
4) Kaitsevärvuses riietus
5) Kaitsmed mida pead vajalikuks
6) Esmaabitarbed (plaastrid, puhastusvahendid jne.)
7) Nägu kaitsev suusamask
8) Saapad
9) Müts või kiiver
10) Kindad
11) Köied ja nöörid
12) Taskulamp
13) Täislaetud aku
14) Rakmed, taktikalised vestid, kabuurid
15) HEA TUJU!
Kui sul on midagi lisada siis postita julgelt!
Viimati muutis seda Admin (Laup Märts 13, 2010 8:21 pm). Kokku muudetud 5 korda
Admin- Kapten
- Postituste arv : 629
Liitumis kuupäev : 17/06/2009
Vanus : 30
Re: Varustus (vaata enne lahinguid uuesti üle)
kas riietus peab just kaitsevärvides olema
The One- Vanemveebel
- Postituste arv : 258
Vanus : 29
Hea oleks ning pealegi pidi sellises värvuses riideid müüdama Edusammus ja ma usun et kui kaltsukates tuhnid leiad ka. See on soovitatav, sest muidu on sul endal (ropp sõna).
Admin- Kapten
Kaitseprille saab osta ABC Ehitusmarketist 33.- eest.
Suusamaski saab samast poest osta 69.- eest.
Relva kohta ei oska midagi öelda, aga et G&G Armanent on väga hea firma ja selle firma relvi soovitan.
Kuulide kohta, ärge oske neid mida müüakse Kastani poes. Need on sitad. Jäävad püstolitorru kinni ning nad üldse pole eriti ümmargused ning nad on 0,12g'sed. 0,20g on kõige keskmine. Kuulid tellige kuskilt. Näiteks: http://www.relvad.ee
Kaitsevärvuses riietust saate osta Edusammust (säästu marketi kõrval) või Turult (ka kohe seal samas).
Kui kiivrit soovid siis selle kohta ei oska ma midagi öelda. Tallinnast ehk leiad mõnest poest.
Müts ja kindad, võta mustad sõrmkindad ja mingi müts mis katab pea ära, pole vaja kui suusamask on.
Saapad saate jalatsipoodidest osta.
Kui oled huvitatud ka küünarnuki, sääre ja põlvekaitsmetest siis küünarnuki kaitsmeteks kõlbavad rulluisukaitsmed kah. Põlvekateks soovitan apteegist osta põlvesidemed patjadega. Maksavad maksimum 100.-, minuteada alla 100.-, aga ma ostsin enda omad 2 aastat tagasi. Säärekaitsmed ostsin Sportlandist (jalgpalli omad).
Suusamaski saab samast poest osta 69.- eest.
Relva kohta ei oska midagi öelda, aga et G&G Armanent on väga hea firma ja selle firma relvi soovitan.
Kuulide kohta, ärge oske neid mida müüakse Kastani poes. Need on sitad. Jäävad püstolitorru kinni ning nad üldse pole eriti ümmargused ning nad on 0,12g'sed. 0,20g on kõige keskmine. Kuulid tellige kuskilt. Näiteks: http://www.relvad.ee
Kaitsevärvuses riietust saate osta Edusammust (säästu marketi kõrval) või Turult (ka kohe seal samas).
Kui kiivrit soovid siis selle kohta ei oska ma midagi öelda. Tallinnast ehk leiad mõnest poest.
Müts ja kindad, võta mustad sõrmkindad ja mingi müts mis katab pea ära, pole vaja kui suusamask on.
Saapad saate jalatsipoodidest osta.
Kui oled huvitatud ka küünarnuki, sääre ja põlvekaitsmetest siis küünarnuki kaitsmeteks kõlbavad rulluisukaitsmed kah. Põlvekateks soovitan apteegist osta põlvesidemed patjadega. Maksavad maksimum 100.-, minuteada alla 100.-, aga ma ostsin enda omad 2 aastat tagasi. Säärekaitsmed ostsin Sportlandist (jalgpalli omad).
Admin- Kapten
Väga palju asju saab siit osta http://www.relvad.ee/shop/index.php?cPath=64&sort=2a&page=1
hallfighter- Vanemveebel
- Postituste arv : 294
Saab küll, spetsiaalselt Airsofti jaoks küll mõeldud, aga see-eest algajana piisab ka 33.- prillidest ma arvan. Nad peavad kuulidele vastu ning esialgu pole mõtet küll 120.- prillidele näiteks raisata, aga kui raha on siis laske käia.
Admin- Kapten
http://www.sodur.com/foorum/viewforum.php?f=25
Väga huvitav paik. Siit võib leida väga head laigulist kraami, rakmeid, saapaid ja muud sellist.
Väga huvitav paik. Siit võib leida väga head laigulist kraami, rakmeid, saapaid ja muud sellist.
Admin- Kapten
et võiks teha camo või siis black riietuse kohustulikuks. ei tahaks enam näha siniseid teksasid ja muud sellist jama;)
Markus- Staabiveebel
- Postituste arv : 309
Liitumis kuupäev : 13/10/2009
Vanus : 31
Aga kui keegi siiski tuleb mitte camo/musta riietusega. Mis tooga juhtub siis? Aupauk ja kojusaatmine? Või aupauk ning järgmine kord peab olema või tuleb mega aupauk? Ei oska küll midagi asjalikku välja pakkuda. Aga on küll väga hea idee muuta camo/must kohustuslikuks. Talvel siis tuleks sinna listi ka valge.
Admin- Kapten
Ostaks camo riituse, aga kuskil pole minu suurusega ja ei taha praegu 1700.- ka vormi alla panna, tahaks ennem relva ära osta
Külaline- Külaline
Selles on sul jah õigus, relv on hetkel prioriteet, aga pmst. mul on ka see laiguline jakk ju mingi suht suur ikka.
Admin- Kapten
No eks ma vaatan. Kui laupäeval turul käisin, siis üks ütles, et järgmine nädal tuleb uut kaupa. Eks ma, siis mingi päev lähen vaatan uuesti kas on midagi tulnud
Külaline- Külaline
oled sa üldse Henri otsinud? Toome näiteks mu venna. Ta käis korra pealinnas, käis läbi paar põhilisemat poodi ja kahe tunniga oli tal uue USA camo täis vorm(145cm) olemas. Kokku maksis ta selle eest 600eeku, antudjuhul oli poeks oli Laagri maksimarketis asuv militaar varustuse pood. Ma arvan et kui sa vähegi viitsiksid siis sa leiaks kerge vaevaga endale korrliku ja sobiva vormi.
Markus- Staabiveebel
No Tallinast ma pole veel otsinud, aga Haapsalust küll
Külaline- Külaline
haapsalus ei olegi kohtigi kus selliseid asju müüa. Edusamm müüd küll laigulisi asju aga neid ei saa veel juu vormiks nimetada. muidugi mine tallinna või otsi netist.
Markus- Staabiveebel
Vaatan võibolla läheb laupäeval tlna, otsin netis kõik võimalikud poed üles ja, siis vormi otsima
Külaline- Külaline
muidu edusammas myyakse head vesti yks on naq suvel pilliroos hea või heinas ja teine on siuke metsavariant ja see oli mingi 350 krooni vist:P.täita hea,palju taskuid ja värki/soovitan!!
Külaline- Külaline
klge mul tekkis üks küsimus. Kas te kasutate raadiosaatjaid ka we ja kas see peab ka olemas olema?
Pooltel mängijatel on need olemas aga ei ole kohustuslikud vaid soovituslikud.
hallfighter- Vanemveebel
Aga siit veel üks väga loll küsimus kui ma tuleks sinna bussiga või läheks männikule mängima, siis kas riided on kohe seljas ja kiivrite ning rakmete jaoks on mingi eraldi kilekas/seljakott? Ning kas teil kõigil on relvade jaoks ostetud relva kotid?
relvakotte ja asju enamasti veel kõigil pole,tegelikul ainult yhel on:D,aga meie tulema tavaliselt ainult seljakotiga,või nagu osad tulevad siis spordikotiga,kuhu mahuvad ilusti asjad ära:)
Külaline- Külaline
Kui sa männikule lähed siis võivad sul isegi riided seljas olla ja rakmed ja siuksed asjad kusgil kotis või nii. Aga kui pikemalt hakkad siia tulema siis võid riided ja asjad kõik spordikotti toppida. Aga kui tahad võivad ka seljas olla. Ja mina olen see ainuke kellel relvakott on Aga see igati kasulik asi.
hallfighter- Vanemveebel
mul see jama, et mu M4 ei mahu ühtegi kotti aga kellelgi teist on G&G GR16 CARBINE BLOWBACK COMBO, kuidas tema relva kannab? Või tegelt ma saaks ju kidra kotis ka kanda
Mul see relv ongi ja kannan enda relva vot selles kotis http://www.relvad.ee/shop/product_info.php?cPath=68&products_id=788
Sellel tegelt rihmad ka olemas taga, et saad kanda seda nagu seljakotti.
Sellel tegelt rihmad ka olemas taga, et saad kanda seda nagu seljakotti.
hallfighter- Vanemveebel
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Similar topics
» kas lahinguid toimub?
» Loe enne postitamist
» Enne kooli
» Veel yks lahing enne kylalisi?
» Enne kooli algus üks mäng
» Loe enne postitamist