Dboys M4 CASV - MÜÜDUD
2 posters
:: Turg :: Müük :: Airsoft kraam
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Dboys M4 CASV - MÜÜDUD
Müüa Dboys M4 CASV full metal. Relv on nüüd täiesti töökorras nin töötab paremini kui kunagi enne!!! :D
Viga oli sama mis gregoril ning mootori hammasratas oli lõdvaks jäänud või ei haakund süsteemiga õieti ning kuna ma lolli peaga mudisin seda kruvi käepideme all ja hoidsin päästikut all läks kaitse katki. Parandasin kaitse ära ning pingutasin mootori jälle paika ning relv laseb paremini kui ennem.
relva andmed: http://www.hobby-style.ee/acatalog/info_DB_3581M.html
Müün relva kuna mulle eriti ei meeldi full metal relvad ega M seeria relvad.
hind 1800.-
originaal hind poes oli 2300.- + mid-cap salv 285.-
kaasas: aku, laadija, originaal salv ainult halli värvi (natuke lahedam ), metall mid-cap 120rd salv (mis ei haaku väga hästi aga muidu korralik) ja taktikaline käepide.
Aku box on natukene katki aga kinnitatud ikka reilile ja tugevamini ning vahest aru ei saa.
Viga oli sama mis gregoril ning mootori hammasratas oli lõdvaks jäänud või ei haakund süsteemiga õieti ning kuna ma lolli peaga mudisin seda kruvi käepideme all ja hoidsin päästikut all läks kaitse katki. Parandasin kaitse ära ning pingutasin mootori jälle paika ning relv laseb paremini kui ennem.
relva andmed: http://www.hobby-style.ee/acatalog/info_DB_3581M.html
Müün relva kuna mulle eriti ei meeldi full metal relvad ega M seeria relvad.
hind 1800.-
originaal hind poes oli 2300.- + mid-cap salv 285.-
kaasas: aku, laadija, originaal salv ainult halli värvi (natuke lahedam ), metall mid-cap 120rd salv (mis ei haaku väga hästi aga muidu korralik) ja taktikaline käepide.
Aku box on natukene katki aga kinnitatud ikka reilile ja tugevamini ning vahest aru ei saa.
Viimati muutis seda militarydude94 (Laup Jan 30, 2010 11:23 pm). Kokku muudetud 4 korda
Re: Dboys M4 CASV - MÜÜDUD
Mis ostad selle asemele
The One- Vanemveebel
- Postituste arv : 258
Liitumis kuupäev : 17/06/2009
Vanus : 29
ma arvatavasti ostan SCAR-i palju lahedam ja tegelt ma plaanisin seda juba ennem osta aga siis veel polnud selleks piisavalt raha aga nüüd juba peaaegu on
ok, see päris hea relv see SCAR
The One- Vanemveebel
mis viga oli? mis tegid sellega, et kiiremini laseb?
The One- Vanemveebel
loe ülevalt ma olin mudind seda kruvi seal käepideme all ja ma ei ole kindel aga tundub nagu laseks palju kiiremini
The One- Vanemveebel
The One- Vanemveebel
mu MSN ei tööta see mingi jamab ja ei lase uusiu kontakte lisada ega teistel mind lisada... me hendriga juba proovisime
Aga kui keegi tahab osta siis praegu viiamne võimalus hind 1700.- mul üks ostja ja ma müün talle 1600.- järgmise nädala algul
Aga kui keegi tahab osta siis praegu viiamne võimalus hind 1700.- mul üks ostja ja ma müün talle 1600.- järgmise nädala algul
:: Turg :: Müük :: Airsoft kraam
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1